image Bizi Takip Edin :
Pazartesi, 01 Ekim 2018 01:53

22. Kez Aynı Coşku ve Heyecan Yaşandı

22. KEZ AYNI COŞKU VE HEYECAN YAŞANDI

GELENEKSEL TÜLAY AKTAŞ İZMİR GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR GÜÇ BİRLİĞİ HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU.

Bu yıl 22. kez düzenlenen “Geleneksel Tülay AKTAŞ İzmir Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Toplantısı ve Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni” dün gerçekleşti. Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’ndaki törene İzmir’in önde gelen dernek, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüleri katıldı.

Eski İzmir Valisi ve İçişleri Bakanlarımızdan Kutlu Aktaş'ın eşi, şehir gönüllüsü merhum Tülay Aktaş'ın 1996 yılında ölümünün ardından İzmir' deki 300'e yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu "Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği’nin geleneksel hale gelen ve bu yıl da Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından düzenlen Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni’ne katılım oldukça yüksekti.

İzmir Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Turgay Esen, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mustafa Çoban, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Eski Kültür Bakanı ve KİTVAK’ın kurucusu Suat Çağlayan, Eski milletvekili Güler Arslan, Tülay Aktaş’ın çocukları Gülay ve Gürhan Aktaş, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği’ne bağlı birçok dernek ve vakfın Yönetim Kurulu Başkanları, üyeleri ve de AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın katılımıyla coşkulu bir ödül töreni yaşandı.

“Tülay AKTAŞ çalışmalarımızda birleştirici güç olarak yanımızda yer aldı”

22 yıldır olduğu gibi bu sene de Dev Ajans Başkanı Erhan GÖLBEY’in moderatörlüğünü üstlendiği Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ödül töreninin açılış konuşmasını ise Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Dönem Sözcüsü Fatoş Dayıoğlu yaptı. Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği’nin “Birlikten Güç Doğar” ilkesi ile 28 yıl önce temellerinin atıldığını belirten Fatoş Dayıoğlu, “Tülay Aktaş’ın bir kadın olarak son anına kadar İzmir’deki sosyal çalışmalarımızda birleştirici güç olarak yanımızda yer alması hepimizi son derece etkilemiş ve onun vefatından sonra her geçen gün artarak çoğalan kuruluşumuz varlığını bu güne kadar sürdürmüştür” dedi.

“Birbirimize destek olmak, birbirimiz için çalışmak, geleceğimiz olan çocuklarımıza, torunlarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak en büyük arzumuzdur” diyen Dayıoğlu, Karşılıksız Hizmet Ödül Töreni’ne katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Fatoş Dayıoğlu’nun konuşmasının ardından ise Uğur Böcekleri Derneği Gönüllüsü ve İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Okçu konuk konuşmacı olarak “Gönüllülük Üzerine” bir sunum ve söyleşi gerçekleştirdi.

4 DALDAKİ ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU:

İzmir’in Çınarları ve Gönüllüleri unutulmadı Gönüllülük esası ile pek çok alanda çalışma ve sosyal yardımları hayata geçiren, toplumsal faydayı amaçlayan Gürel Nişli, Moris Bencuya, Şamil Girgin ve Şerife İnci Eren’e “İzmir’in Gönüllüleri” ödülü takdim edildi.

İzmir Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Ömür Boyu Gönüllülük Ödülleri bu yıl H. Aydan Yücel, Meral Somer ve Yıldız Belger’e verildi.

2 proje “Jüri Özel Ödülü”, 1 Proje ise “Karşılıksız Hizmet Ödülü”nü aldı.

13 proje arasından seçilen “Biz Bunu Yaparız 2” projesiyle Karşıyaka Zihinsel Engelliler Derneği ve “Ata’mızın Yolunda” Projesiyle Agora Lions Kulübü “Jüri Özel Ödülü”nün sahibi olurken, “Çocuklar Geleceğimizdir” projesi ile Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi bu yılki “Karşılıksız Hizmet Ödülü”nü kazandı.

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/