image Bizi Takip Edin :
Cuma, 29 Aralık 2017 17:21

Destekle Değiştir Etkinliği

Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği'nin değerli üyeleri;

TÜSEV, Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı, Değişim için Bağış Projesi altında yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’de bağışçılığın gelişmesine katkı sağlayacak modellerin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda, “Giving Circle” modeli The Funding Network’un teknik desteğiyle 2014 yılında kültürel ihtiyaçlara ve yerel eğilimlere göre adapte edilmiş ve Destekle Değiştir adıyla uygulanmaya başlamıştır. Modelin uygulamasını anlatan videoya buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlik TÜSEV tarafından bugüne dek 5 defa İstanbul ve Ankara'da uygulanmıştır. Geçmişte uygulanan etkinlikler ile ilgili detaylı bilgiye buradan, destek gören projeler ile ilgili videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Destekle Değiştir modelinin yaygınlaşması, Türkiye’de bağışçılık kültürünün gelişmesi amacıyla TÜSEV modeli uygulamak isteyen bağışçı gruplarına, kurum ve kuruluşlara teknik destek sağlamaktadir. Bu dogrultuda Destekle Degistir etkinligini İzmir'de ilk defa uygulamak isteyen Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği'ne teknik destek vermektedir. Destekle Değistir ile ilgili detayli bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. DESTEKLE DEĞİŞTİR İZMİR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR. Toplumsal değişime önem veren bireylerin fon kaynaklarına erişimi kısıtlı sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek sosyal değişim yaratan projeleri tanıma fırsatı bulduğu Destekle Değiştir etkinliği, Şubat 2018’de İzmir’de düzenlenecek. TÜSEV’in teknik desteğiyle İzmir Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği tarafından İzmir'de ilk kez düzenlenecek olan etkinliğin hazırlıkları kapsamında, Destekle Değiştir Uygulama komitesi tarafından önerilen dokuz adet proje, 19 Aralık tarihinde İzmir’de Destekle Değiştir seçim jürisi tarafından değerlendirme sonucu üç proje seçilmiştir.

Destekle Değistir, 10 Şubat 2018 tarihinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilen etkinliğin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

pdf ico Destekle Değiştir 6. Ay Güncelleme Raporu 2018 ( Pdf document )

pdf ico Destekle Değiştir 12. Ay Güncelleme Raporu 2018 ( Pdf document )

Birlikte olmak dileği ile,

Sevgilerimizle;

Fatoş DAYIOĞLU
Tülay AKTAŞ Güç Birliği Sözcüsü

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/