image Bizi Takip Edin :
Pazartesi, 12 Nisan 2021 17:01

01 Mart 2021 Toplantısı Yapıldı

Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği'nin Değerli üyeleri,

Fatoş DAYIOĞLU, iyi dilekleri ile toplantıyı saat: 13.30’da açtı. Her toplantıda yeni motivasyon ve enerjiyle toplantıya başlıyorum diyerek, “Hoş geldiniz” dileklerini ilettikten sonra, katılımları için üyelere teşekkür etti. Toplantı gündemini sundu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine vurgu yaparak; “Eşit işe, eşit hak” ilkesiyle hareketten kadın haklarının gündem olmasıyla başlayan bir eylemdir. Hepimizin birlik olması haklarımızın kazanılması aşamasında ilke kabul edilmelidir.

Bileşenlerimizden Uysal Vakfı kurucusu ve İzmir’e katkı sağlamış gerçek bir gönüllü Nilgül UYSAL’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun diyerek katılımcılarla üzüntüsünü paylaştı.

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteği ile yürüteceğimiz projeden bahsetti. “Gençlerin motivasyonu ile ilerlemek bizler için çok önemli. Yirmi beş yıldır Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği olarak varız. Bu yıl, Geleceği Paylaş İnsiyatifi Oya Demir’in girişimleri ile TÜRGÖK’e bağışlanmak üzere Liz SARDA koordinatörlüğünde Han tiyatrosu ile hazırlanan “Tiyatro Mikrofonda” projesini yaşama geçireceğiz. Aynı zamanda pandemi dolayısıyla işsiz kalan sanatçılarımıza da bir nebze destek vermiş olacağız. Bu projemizin 28 Mart’ta galası yapılacak.

Sunum: “Müzisyen Kadının Yol Hikayesi” İclal KARDIÇALI (Müzisyen, Orkestra Şefi)

Sunum: “Sinemada Kadın Olmak” Biriz AYDİNÇ ÖZTÜZEMEN (Sinemacı, Senarist-Yapımcısı)

Sunum: “Oyuncu Olarak Kadının Yeri” Gizem ERMAN SOYSALDI(Sinema ve Tiyatro Oyuncusu)

Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği’nin Mart toplantısı iyi dilekleriyle son buldu.

Umutları yeşertmek için hep birlikte olmayı diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla ❤️

Tülay AKTAŞ Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği Sözcüsü
Fatoş DAYIOĞLU

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/