image Bizi Takip Edin :
Salı, 06 Haziran 2023 15:49

Cumhuriyetin Kadınları Söylüyor Dünya Dinliyor 7 Mart 2022 Konseri

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği’nin (TAGKGB) ve Belçika Türk Kadınlar Derneğinin 25. Yılında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen, “CUMHURİYET’İN KADINLARI İZMİR'DE SÖYLÜYOR! DÜNYA DİNLİYOR” yoğun ilgi gören ve çevrimiçi canlı da yayınlanan konser programı Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği 5 Aralık tarihinde Örnekköy Anahtar Yerleşkesi’nde Türk Müziği Yorumcusu/Eğitimci Ümit BULUT Sanat Yönetmenliğinde başlayan projenin tesadüfen filizlenmesinin mimarı olan “Benim Adım Cumhuriyet Kadını” şiiri ile Emekli İlkokul Öğretmeni Günuğur İldem’in de yer aldığı gecede duygusal anlar yaşandı.

TAGKGB’nin 25. Yılı kapsamında kuruluşundan itibaren görev yapan dönem sözcüleri ve kurucuları Canan Ünlü, Şener Anadol, Neşe’Can Hürtürk ile gönüllüsü Erhan Gölbey’e 25.yıl anı plaketlerinin, Sanat Yönetmeni Ümit Bulut, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Daire Başkanlığı Kadın Çalışmaları Birimi Başkanı Anıl Kaçar, Kadın Çalışmaları Müdürü Sinem Tankoç, İzmir’deki çalışmaları ile her zaman örnek bir kadın olan Neptün Soyer’e ve Başkan vekili Mustafa Özuslu’ya teşekkür plaketlerinin verildiği program izleyenleri büyüledi.

Etkinliğin videosunu izlemek için tıklayınız...

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/