image Bizi Takip Edin :
Çarşamba, 07 Haziran 2023 09:32

Cumhuriyetin Kadınları Söylüyor Dünya Dinliyor 17 Kasım 2022 Çocukluk Ne Güzel Şey

“ONLAR, BİR ADIMLA DÜNYAYI DEĞİŞTİRİYOR!”

Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği ve Belçika Türk Kadınlar Derneği üyelerimizden oluşan “Cumhuriyet’in Kadınları Söylüyor! Dünya Dinliyor!” Topluluğu bu yıl ikincisini düzenlediği 60. Sanat Yılında Emel SAYIN ile Hayat Bulan Şarkılar Konserini “Çocukluk Ne Güzel Şey” projesi kapsamında, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde 17 Kasım da seslendiriyor…

Sanat Yönetmeni Ümit BULUT rehberliğinde gerçekleşecek etkinlikte; 8 aydan bu yana titizlikle hazırlanan İzmirli ve Belçika’da yaşayan amatör/yetenekli üyelerimizin özel bir Türk Müziği Orkestrası eşliğinde seslendireceği 25 Şarkıdan oluşan seçkin repertuvar, 24 m2’lik led ekran üzerinde; zaman zaman filmlerinden, anılarından, kliplerinden hazırlanmış özel kolajlar izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

60 yıllık sanat hayatında, eşsiz sesi ve naif ruhuyla hayat verdiği şarkılarıyla bizi mest eden, Türkiye’nin “Ses Kraliçesi” usta sanatçı Emel SAYIN’ın; Ankara Gençlik Parkı’nda profesyonel olarak sahnede mikrofon karşısına geçtiği ilk günden bugüne gönüllerimize, hayatımıza bir şekilde dokunmuş nice başarılarına şahit olduk.

Sanatseverleri bir araya getiren, müziğin gücü ile birlikte Ses Kraliçesi sayın Emel SAYIN’ın, kendisi konsere katılım sağlayamıyor olsa da, birbirinden güzel şarkılarının seslendirileceği bu özel konser projesinde, “Mucize sen ol, gülsün gözleri! Kalbimiz bir iyilikle dolsun, bir çocuğa güneş olsun.” diyerek bir adımla çocukların hayatına dokunmak hedefleniyor.

İyilik Hediyesi  “Mucize Sen Ol / Kalbimiz Bir” Eseri Konser ’de seslendirilecek

Söz ve müziği Müzikolog/Öğretmen/Sivil Toplum Gönüllüsü Berna Göksu, orkestra düzenlemesi Melike Kurşun Tatlıcan, Vokali Özlem Ertuğ tarafından yapılan; Mucize Sen Ol / Kalbimiz Bir eserini Çocukluk Ne Güzel Şey Projesine ve çocuklara hediye etti. Olten Sanat Vakfı Olten Gençlik Orkestrası (14-19 yaş) genç sanatçıları; Yan Flüt de Öğretmen İlkay Zeynep Akman, Piyano’da Berna Göksu’nun eşliğinde solist Özlem Ertuğ tarafından seslendirilecek.  

Tüm Sanatseverler Davetli

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile gerçekleşen bu konser, yüzlerce çocuğa güneş olmak için 17 Kasım 2022 Perşembe günü saat 20.00’de, eşit eğitim hakkına sahip olamayan çocuklar için Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşuyor.

Siz de eşit eğitim hakkına sahip olamayan çocuklar için bir adım atın. Konsere katılın. Rezervasyon için Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği İnstagram sayfası @tagucbirligi bilgi alabilirsiniz.

Cumhuriyet Kadınları Söylüyor Dünya Dinliyor 17 kasım konserimizin balonda projemiz için hediye edilen şarkının olten flarmoni Orkestrası gençlik gurubu tarafından seslendirilmesini izlemek için tıklayınız...

Etkinliğin videosunu izlemek için tıklayınız...

Ladbrokes Review L.BetRoll
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/